» » » Gloria / Koen Sels

Gloria / Koen Sels

‘Zal papa nog eens vertellen over toen Gloria geboren werd? Het is het minst bijzondere verhaal, want alle mensen werden geboren en veel mensen kregen later zelf kinderen, en dat er mensen waren, dat was omdat ze geboren waren en na hun kindertijd millennia aan volwassen mensheid hadden voortgezet. Maar voor ons allemaal geldt dat het leven, ook al ben je mislukt of ook al zijn er geen misdaden, sterfgevallen, staatsgrepen of wonderen in te bespeuren, het vertellen waard moet zijn, dus ook voor ons en later ook voor jou, want jij bent mijn dochter.’

Gloria is een persoonlijk relaas in fragmenten over hoofdpersoontje en haar papa — en over nieuw leven, geluk en verlossing in een tijd van depressie, onzekerheid en desintegratie.


Verschijnt in september 2019
Boekpresentatie op donderdag 3 oktober 2019 in Extra City, Antwerpen

Prijs: 19,50 €
Pagina’s: 144
Afmetingen: 14 x 20 cm
ISBN 9789079202614

 

Categorieën: , Tags: , ,

Extra informatie

Koen Sels (1982) is bediende en schrijver van proza en beschouwend werk. Bij het balanseer verschenen de korte reportage KANAAL (2018) en zijn debuutroman Generator (2015) die werd genomineerd voor de Bronzen Uil en een eervolle vermelding kreeg van de jury van de Debuutprijs.

Over Generator:

“Het meest affectieve proza dat ik sinds tijden las.” Frank Keizer

“Generator is een heel knap, dapper, ontroerend romandebuut.” Daniël Rovers

“Oorspronkelijk en onmodieus. Sels zet het bestaan op het spel.” Christophe Van Gerrewey

“Een compromisloos boek zoals ik er nog maar weinig heb gelezen.” Frederik Willem Daem